Cégtörténet

Tóth Hajnalka fiatal egyéni vállalkozóként kezdte a külföldi és hazai gazdákkal levő együttműködését, majd 3 évvel ezelőtt saját céget alapított IKH Global Kft. néven, mely bio termékek forgalmazásával foglalkozik.

Ezt követően saját üzem építésébe vágott Global Food 2018 Kft. nevű cégével, ahol is bio zöldségek-gyümölcsök feldolgozását tervezik. A fejlődés következő lépcsőfokaként jött létre osztrák cége, az Agro-Grün Gmbh, mely a hazai termelők termékeinek export piacra való jutását segíti.

A FIVÉM tagjaként a tulajdonosi szemlélet azt a hitvallást tükrözi, miszerint a jövő mezőgazdasága és állattenyésztése növekvő tudatosságú és egészségközpontú fogyasztók számára állít elő jó minőségű, megbízható forrásból származó termékeket. A változó környezet lekövetése, a valós problémák, fenyegetések felismerése és azokra való reagálás, esszenciális fontosságúvá vált.

A klímaproblémák, az emberek és állatok között megjelenő vírusok mind az egészséges és fenntartható életmód irányába billentik a népességet, így a gazdasági működést is.